Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Králičí paštika s tymiánem 170g, Čongrády

Novinka
Značka: Čongrády
139 Kč / ks 81,76 Kč / 100 g
Skladem

Králík s tymiánem opilý Ryzlinkem rýnským. I takto bychom mohli popsat králičí paštiku, v níž se spojuje práce moravských vinařů a českých farmářů. Králičí maso je výborná a zdravá surovina, která dnes na našich stolech bohužel chybí. I tohle je cesta, jak navrátit králičí maso zpátky do denního jídelníčku.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury. V čem náš dědeček začal, my již 10 let pokračujeme a z velkého díku se jeho jméno vyjímá na našem každém výrobku. 

Paštiky, masové výrobky, sádlo a škvarky značky Čongrády jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, s vyváženou chutí, a hlavně ze skutečného a kvalitního masa. Poctivé a trvanlivé. Přesně takové, jako byste si udělali sami doma. Bez obav je můžete dopřát svým dětem a celiaci si také nepřijdou zkrátka.

Jsme držitelem ocenění Klasa, Potravina z kraje Přemysla Oráče a certifikace výrobků Dolního Poohří. Ocenění nás vždy potěší, ale co je pro nás nejdůležitější jste vy, naši drazí zákazníci. Pro vás i pro další generace tu zachováváme do budoucna naše chutě a tradice. Nechte si chutnat.

Složení:
  • králičí maso min. 56%
  • kuřecí játra min. 16% 
  • vepřové sádlo min. 12%
  • bílé víno
  • česnek
  • jedlá sůl
  • černý pepř
  • tymián min. 0,2%

 

Další informace:
  • hmotnost 170g
  • balení ve sklenici
  • skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
  • trvanlivost 24 měsíců

Doplňkové parametry

Kategorie: Paštiky a rillettes
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: