Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Farmářská Gouda rajčatové pesto, cca 150 g

Náš příběh Chlazené❄️
Značka: Cheesehouse
107 Kč / ks 71,33 Kč / 100 g
Skladem

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavními složkami sýru jsou: rajčatové pesto, bazalka a tymián.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kdo je král sýrů? Těžko říct, ale vidíme, že vy už máte svého favorita. A určitě je to správná volba. Jsme zvědaví, co řeknete na jeho chuť. Stoprocentně totiž poznáte poctivou řemeslnou výrobu, s níž naši farmáři myslí nejen na vaše chuťové buňky, ale i na vaše zdraví. Dobrou sýrovou chuť!

Proč vám zachutná FARMÁŘSKÁ GOUDA RAJČATOVÉ PESTO:

- Jedná se o kravský sýr z pasterizovaného mléka, který je 4 měsíce vyzrálý

- Hlavními složkami sýru jsou: rajčatové pesto, bazalka a tymián

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení: pasterizováné krávské mléko, sůl, startér (kultura kyselých mléčných bakterií), syřidlo, dusičnan sodný E251, chlorid vápenatý (E509), konzervant, barvivo Karmín a Anatto (E120 a E160b), rajčata, bazalka, pepř, česnek, oregáno, paprika

U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy

Hmotnost: 100-120 g

Alergeny: 7

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 1575kJ / 380kcal
tuky: 32,1 g
bílkoviny 23 g
sůl 0,2g
tuk v sušině: 55%

Skladujte při teplotě 7-9 °C 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrající sýry
Hmotnost: 0.12 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: