Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hostětínský mošt - JABLKO 0,75l

Náš příběh
Značka: Mošťák
89 Kč / ks 11,87 Kč / 100 ml
Skladem

Jablečný mošt v z Bílých Karpat. 100 % jablečné chuti. Tradiční a stále jedinečný nápoj. Čistá přírodní šťáva z jablek. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován, neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Mošt je pouze pasterizován.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kdo by se žízně bál, když má na dosah takového parťáka. Pochutnejte si na skvělé chuti a naberte sílu do dalšího dne. Teď už máte jistotu, že vás sucho v ústech nikdy nepřepadne ze zálohy a naopak vy v pohodě zaženete žízeň a přitom si skvěle pochutnáte. Dopřejte nové zážitky celé rodině nebo při posezení kamarádům.

Proč vám zachutná HOSTĚTÍNSKÝ MOŠT JABLKO SELSKÝ:

- Základem našeho moštu jsou jablka z malých sadů, které dotvářejí chráněný ráz krajiny Bílých Karpat

- Za studena lisovaná, čistá, neředěná a šetrně pasterizovaná jablečná šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, navinule sladkou chutí

- Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy

- Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje - Před otevřením protřepejte.

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 Složení:
100 % jablečný mošt.

Skladování:
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: