Husí pršuto cca 260g
Jak to u nás chodí?
Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům
Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme
Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
HUSÍ Pršuto se vyrábí z vysoce kvalitních husích prsou několik týdnů, během kterých maso tradičním postupným zráním ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho trvanlivost i intenzita přírodního aroma. Na výrobu 100 kg husího pršutu používáme 145 kg husích prsou.
Tato sušená husí pochoutka s jemnou, ale výraznou chutí, představuje skvost mezi delikatesami, a to nejen mezi gurmány, ale i mezi těmi, kteří si rádi dopřejí kousek luxusu na svém jídelníčku. Zaslouží si být centrem pozornosti na talíři Antipasti nebo jako hlavní hvězda na prkénku s fermentovanými uzeninami. Párování se sýry s bohatým krémovým profilem, jako jsou Camembert nebo Brie, vytvoří harmonický kontrast a jako osvěžující doplněk může být rukola, špenát, hrušky, fíky či meloun, které zvýrazní jeho luxusní povahu a umožní vychutnat si jeho nádhernou chuť v plné škále. Husí pršuto je skvělou volbou i jako součást svátečního svatomartinského stolu s mladým vínem. Za nás pro vás ozkoušen lehký Pinot Noir nebo Rulandské modré.
Tip na správné servírování: Husí pršuto by mělo být servírováno chlazené, ale nikoliv ledové, aby se jeho aroma a chuť mohly plně rozvinout při pokojové teplotě. Nejideálnější je vyjmout pršuto z chladničky cca 20 až 30 minut před podáváním. Krájejte ho na co nejtenčí plátky, aby maso rozpustilo svůj tuk a uvolnilo tak maximum chuti při každém soustu a v kontaktu s teplem lidského jazyka.
Pršuto je vakuově zabaleno.
Složení výrobku:
Husí prsa 94 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný
Nutriční hodnoty
Tuky: 37 g (z toho nasycené masné kyseliny 11 g)
Sacharidy: 0,3 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 19 g
Sůl: 5,3 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.