Klobása s jelením masem cca 130 g
Jak to u nás chodí?
Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům
Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme
Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Koukáme, že máte chuť na nějakou tu domácí uzeninu. Dobře děláte. Naši farmáři jsou na ně totiž experti. Ukrojíte si kousek a hned se přenesete rovnou na venkov, kde si nikdo na nic nehraje a své řemeslo bere opravdu vážně. Kvalita je totiž jen jedna.
Proč vám zachutná KLOBÁSA S JELENÍM MASEM:
- Maso je zde nahrubo nakrájené
- Klobása je plněna do přírodního střívka
- Vyznačuje se jemností a soudržností
- Stačí zavěsit ve špajzce nebo kuchyni a ochutnávat můžeme již během sušení
S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.
Složení: vepřové maso 62%, jelení stehno 24%, pitná voda, koření, stabilizátor E451, koření, stabilizátor E451, antioxidant E316, stimulátor chutnosti E621, barvivo E120, česneková pasta, jedlá sůl, konzervační látka E250, paprika
Alergeny: bez alergenů, bez náhražek
Spotřeba: 30 dní
Skladování: od 2°C do 20°C při relat. vlhkosti 85%, nejlépe zavěšená v prostoru
Uzenářské produkty nejsou vyrobeny pásovou výrobou. Veškeré uzeniny jsou vlastní produkce, proto se váha jednotlivých kusů může lišit. Abychom vám výrobek mohli nabídnout, je u něj uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží na tuto akci je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.
Veškeré uzeniny a klobásy z pultu Vám do objednávek vakuujeme do vakuovacích pytlíků dohromady, pokud to máte například jako dárek a nebo to chcete zavakuovat zvláš, prosíme napište nám to do poznámky k Vaší objednávce abychom Vám to zabalili zvlášť. Děkujeme
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny a lahůdky |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.