Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

KACHNÍ PRŠUTO cca 320g

Novinka
Značka: Pršuterie
385 Kč / ks 120,31 Kč / 100 g
Skladem

KACHNÍ Pršuto se vyrábí z kachen a kačerů, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu Foie Gras. Výroba probíhá několik týdnů, během které maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho trvanlivost i intenzita přírodního aroma. Na výrobu 100 kg kachního pršutu používáme 145 kg kachních prsou.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Tato sušená kachní pochoutka se vyznačuje jemnou chutí s nádechem divočiny a oproti pravému pršutu z vepřového masa nabízí výjimečnou chuťovou nuanci. Je to vynikající doplněk k široké škále pokrmů, od jednoduchých předkrmů ve stylu Carpaccia, přes saláty až po sofistikované hlavní chody. Kachní pršuto může být také ústředním prvkem na talíři Antipasti, doprovázeno kousky zralého sýra, oliv, lesních plodů a křupavého pečiva se sklenkou dobrého vína. A zatímco sladší vyváží slanost pršuta, suché víno či šumivé Prosecco může nabídnout příjemný kontrast.

Tip na správné servírování: Kachní pršuto by mělo být servírováno chlazené, ale nikoliv ledové, protože kachní tuk má velmi nízký bod tání. Nejideálnější je vyjmout pršuto z chladničky cca 20 až 30 minut před podáváním. Krájejte ho na co nejtenčí plátky, aby maso rozpustilo svůj tuk a uvolnilo tak maximum chuti při každém soustu a v kontaktu s teplem lidského jazyka.

Pršuto je vakuově zabaleno. 

Složení výrobku:
Kachní prsa 94 %
Jedlá sůl s jódem 
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný

Nutriční hodnoty
Tuky: 37 g (z toho nasycené masné kyseliny 11 g)
Sacharidy: 0,3 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 19 g
Sůl: 5,3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pršuty a šunky
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: