Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Ptačí delikatesy

549 Kč / ks
Skladem
Obsah balení:

3 naše riltettes z husy, krůty a bažanta á 180 g.
Dárková krabice.

Trvanlivost min. 1 rok.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Rillettes s husím masem a ovocem: Tradiční Francouzská masová pomazánka s husím masem a ovocem. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

 Složení: Maso z husy 33 %, vepřové maso, husí sádlo, vepřová kůže, červené víno, pitná voda, ovoce /jablko, hruška, sušená švestka/, sůl, koření /pepř, bobkový list, cibule, nové koření, česnek, jalovec/.

Rillettes s krůtím masem a meruňkou: Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z krůty. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

 Složení: Krůtí maso 34 %, vepřové maso, husí sádlo, vepřová kůže, pitná voda, sušená meruňka, sůl, koření /rozmarýn, pepř, nové koření, cibule, bobk.list, česnek, jalovec

 Rillettes s bažantím masem: 

Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z bažanta a kuřete. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

 Složení: Maso z bažanta 30 %, kuřecí maso 30 %, husí sádlo, vepřová kůže, červené víno, rozinky (rozinka, rostliný olej) mandle loupané, sůl, pitná voda, bobkový list, rozmarýn, tymián, pepř.

 Jak servírovat:
Rillettes servírujeme při pokojové teplotě na světlou bagetu, můžeme přidat brusinky. 

Trvanlivost:
1 rok

Skladování:
Do 25 °C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárky a poukazy
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: