Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

SUŠENÉ MASO 25 g - HOŘČIČNÉ HOVĚZÍ

Náš příběh
Značka: Jimmy's food
69 Kč / ks 276 Kč / 100 g
Skladem

Tenké plátky sušeného hovězího masa. Maso s hořčicí je prostě klasika, kterou mají všichni rádi. Na marinování používáme směs francouzské a kremžské hořčice.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Nic naplat, domácí je domácí. A my jsme rádi, že jste si s chutí vybrali. Chcete jen tak mlsat, nebo sháníte plnohodnou večeři a něco k čerstvému chlebu? Jste tu správně, ale musíme vás varovat. Všechny naše farmářské výrobky jsou tak dobré, že v lednici ani spíži před vaší rodinkou nebudou v bezpečí.

Proč vám zachutná SUŠENÉ MASO:

- Jedná se o tenké plátky sušeného masa

- Na marinování používáme směs francouzské a kremžské hořčice

- Prostě naprostá klasika, kterou miluje úplně každý

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Alergeny : 10

Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, s vysokým obsahem bílkovin, bez lepku. 
Skladujte v suchu. Není třeba chladit.

Složení:
hovězí maso 91%, hořčice bílá, hořčice černá, ocet kvasný lihový, vinný ocet, jablečný ocet, cukr, kurkuma, kyselina citronová, jedlá sůl, směs koření.

Nutriční hodnoty:
energetická hodnota na 100g: 1380 kJ / 326 kcal

tuky: 4,91 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 1,74 g)
sacharidy : 2,45 g (z toho cukry: 1,38 g)
bílkoviny : 67,81 g
sůl : 5,94 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.025 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: